Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε και στην Αγγλία της Τσέλσι (0-2) και με συνολικό σκορ 4-0 πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League.

Μετά τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το απόλυτο φαβορί στη “μάχη” κόντρα στην Τσέλσι, αλλά οι Λονδρέζοι “πάλεψαν” για την ανατροπή και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Ο Καντέ σπατάλησε όμως δύο καλές στιγμές για την ομάδα του και ο Κουρτουά ύψωσε στη συνέχεια “τείχος” στην εστία του, επιτρέποντας στους συμπαίκτες του να “καθαρίσουν” το ματς στις αντεπιθέσεις.

Παρά τις προσπάθειες του Κέπα έτσι, ο Ροντρίγκο σκόραρε δις στο ματς και χάρισε τη δεύτερη νίκη στη “Βασίλισσα”, για να πάρει την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-0, στα ημιτελικά του Champions League.

Παράλληλα, η Μίλαν πήρε τον ιταλικό εμφύλιο κόντρα στη Νάπολι έπειτα από το 1-1 στο “Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα” και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League, για πρώτη φορά από το 2006-2007, όταν κατέκτησε το τρόπαιο. Μπενφίκα ή Ίντερ η αντίπαλός της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV