Ο Δημήτρης Ιτούδης εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα (60-80) της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ από τη Λετονία στο Ηράκλειο για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2023.

Μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ κόντρα στη Λετονία ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αλλά και στα όσα τραγελαφικά γίνονται μεταξύ Euroleague-FIBA.

Όσα είπε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στη NOVA:

Για το παιχνίδι είπε μεταξύ άλλων: «Προσπάθησαν τα παιδιά στο μέγιστο. Οι έμπειροι παίκτες της Λετονίας που παίζουν Ευρωλίγκα έβαλαν 60 πόντους περίπου. Το 6/8 τρίποντα της τρίτης περιόδου μας πλήγωσε. Να πούμε ευχαριστώ στον κόσμο, ήταν εκπληκτικός».

Για την λειψή Εθνική: «Σήμερα προπονήσαμε μία ομάδα και αύριο μια άλλη. Είναι φυσιολογικό αυτό; Υπάρχει κάποιος που του αρέσει αυτό που γίνεται; Η Λετονία ήταν καλύτερη σήμερα και κέρδισε δίκαια. Κάτι άλλο συμβαίνει, να μας πουν τι άλλο θέλουν όμως».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το Βέλγιο που είναι ο επόμενος αντίπαλος: «Πρέπει να μαζευτούμε και να κάνουμε σε μια προπόνηση όσα πρέπει να γίνουν σε 2-3 μήνες. Να δούμε ποιοί θα είμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο».