Χαμηλούς τόνους στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα κράτησε ο Νεϊμάρ.

Μετά το δημοσίευμα της Sport περί πρόθεσης της Ρεάλ Μαδρίτης να τον αποκτήσει, ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο όταν επέστρεψε από τις διακοπές του.

Ερωτηθείς αν είναι έτοιμος για μια νέα συμφωνία με την Μπαρτσελόνα είπε: «Ναι, είμαστε ήδη σε συνομιλίες για μια νέα συμφωνία και είμαι αισιόδοξος», είπε αρχικά, αν και όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τον σύλλογο για την Premier League, είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις, η ζωή είναι μεγάλη».

Ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είπε ότι αισθάνεται «καλά» μετά από τον τραυματισμό που τον είδε να μένει εκτός ημιτελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και μίλησε για τις φιλοδοξίες του για το 2016: «Ελπίζω να υπερασπιστούμε με επιτυχία όλα τους τίτλους μας τη νέα χρονιά, και μαζί με έναν ακόμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νεϊμάρ ευχαρίστησε τον Ροναλντίνιο για τον έπαινο του λέγοντας: «Ο Ρόνι είναι σπουδαίος. Είναι ο καλύτερος Βραζιλιάνος που φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα», ενώ αγνόησε την κριτική Πελέ: «Δεν τον άκουσα. Ο Πελέ μπορεί να λέει ό,τι του αρέσει, εγώ μιλάω για τη δουλειά μου».