Η Βραζιλία, το βράδυ του Σαββάτου (23/3), κέρδισε την Αγγλία με 1-0, καθώς ο 17χρονος Έντρικ χάρισε τη νίκη στη Σελεσάο.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην πρώτη πρόβα ενόψει EURO χρησιμοποίησε αρκετά νέα πρόσωπα, ενώ Κόνσα και Μέινο πήραν την πρώτη τους ευκαιρία. Αγωνία στη Σίτι για τον τραυματισμό του Γουόκερ ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον δικέφαλο

Η Βραζιλία πίεσε από νωρίς και στο 13΄ είχε την πρώτη καλή στιγμή, αλλά το πλασέ του Βινίσιους έδιωξε πριν περάσει τη γραμμή ο Γουόκερ.

Η Σελεσάο ήταν καλύτερη, εκμεταλλεύθηκε την αδυναμία των Βρετανών και στο 35ο λεπτό θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, αλλά η προσπάθεια του Πακετά σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Βραζιλία ήταν καλύτερη και λίγο πριν το τέλος του α’ μέρος είχε ακόμα μια φάση, όταν ο Βινίσιους εκμεταλλεύθηκε την γκάφα του Μαγκουάιρ, αλλά το σουτ πέρασε άουτ.

Οι Βραζιλιάνοι κατά διαστήματα πίεζαν, κυκλοφορούσαν καλύτερα, με τους Βρετανούς να έχουν κάποια ξεσπάσματα, αλλά τίποτα περισσότερο.

Η Σελεσάο στο 80′ έφτασε στο γκολ, που ήταν βγαλμένο από το κοντινό μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βινίσιους βγήκε στην πλάτη της άμυνας, δεν μπόρεσε να νικήσει τον εξαιρετικό Πίκφορντ, αλλά ο Έντρικ από κοντά διαμόρφωσε το 1-0.

Έτσι, έγινε ο νεαρότερος παίκτης που βρήκε δίχτυα στο «Γουέμπλεϊ». Μάλιστα, ο 17χρονος (από το καλοκαίρι θα φορά τη φανέλα της Ρεάλ) θα μπορούσε να σκοράρει στις καθυστερήσεις, αλλά ο διεθνής γκολκίπερ είχε ακόμα μια καλή επέμβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!