Ενας Κολομβιανός που καθάριζε τις τουαλέτες του γηπέδου DRV PNK της Ίντερ Μαϊάμι αποκάλυψε ότι απολύθηκε επειδή ζήτησε την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι.

Ειδικότερα, ο Κρίστιαν Σαλαμάνκα εργαζόταν για μια εταιρεία που έχει αναλάβει να καθαρίζει χώρους για διάφορες αθλητικές και μουσικές εκδηλώσεις.

Την Τετάρτη ήταν η πρώτη -και τελευταία- βάρδια του στην έδρα της Ίντερ Μαϊάμι στο Φορτ Λόντερντεϊλ. Εκείνο το βράδυ, ο σύλλογος του MLS αντιμετώπισε την Ορλάντο Σίτι στους 32 του Leagues Cup (μιας διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουν ομάδες του Major League Soccer και της Liga Mexicana, η οποία διοργανώνεται στα στάδια των ΗΠΑ και του Καναδά).

Ο Σαλαμάνκα ισχυρίζεται ότι βρισκόταν κοντά στο σημείο όπου οι ομάδες φτάνουν στο στάδιο. Κάτω από τη στολή του, φορούσε μια φανέλα της Αργεντινής και όταν η Ίντερ Μαϊάμι μπήκε στο γήπεδο, ο Σαλαμάνκα βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε.

«Έπρεπε να καθαρίσω τις τουαλέτες στον τομέα όπου σταθμεύουν τα λεωφορεία. Ευτυχώς, ήμουν εκεί έξω όταν έφτασε το λεωφορείο και βγήκαν όλοι οι παίκτες. Ο τελευταίος ήταν ο Μέσι», δήλωσε στην αργεντίνικη εφημερίδα La Nacion και όπως αναμεταδίδει η Daily Mail.

«Μου έδωσε το αυτόγραφό του. Η ασφάλεια ήρθε αμέσως, με έβγαλαν έξω και με απέλυσαν από τη δουλειά μου, αλλά άξιζε κάθε δευτερόλεπτο!».

«Δεν μπορούν να ζητούν από τον Μέσι φωτογραφία ή αυτόγραφο οι εργαζόμενοι»

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της Daily Mail, κάθε μέλος του προσωπικού στο στάδιο DRV PNK – είτε απασχολείται από τον σύλλογο είτε από εξωτερική εταιρεία – προειδοποιείται ότι πρέπει να παραμείνει επαγγελματίας και δεν μπορεί να ταλαιπωρεί τον Μέσι για φωτογραφίες ή αυτόγραφα.

Αφού απολύθηκε ο Σαλαμάνκα, έπρεπε να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του – η οποία εργαζόταν μέσα στο γήπεδο – για να μπορέσει να μαζέψει τα πράγματά του.

Για την ιστορία, η Ίντερ Μαϊάμι προκρίθηκε στη φάση των “16” του Leagues Cup επικρατώντας με 3-1 της Ορλάντο Σίτι την Τετάρτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!