Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα την Ελσίνκι στη Φιλανδία (19:45, Cosmote Sports 4) για τους ομίλους του Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος του βορρά πέρασε από τρεις προκριματικούς γύρους μέχρι να βρεθεί στα γκρουπ της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και είναι έτοιμος για να μπει με το δεξί απέναντι στην ομάδα της Φινλανδίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για το κίνητρο στη συνέντευξη Τύπου και έχει καταστρώσει ήδη στα πλάνα του στα οποία θα βρίσκεται κανονικά ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αλλά όχι και ο Μάρκος Αντόνιο ο οποίος δεν ήταν έτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Βρακά, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμα, Σαμάτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα της διοργάνωσης και την ίδια μέρα, μπαίνουν στη μάχη των ομίλων του Europa League η ΑΕΚ (εκτός με Μπράιτον στις 22:00), ο Ολυμπιακός (εντός με Φράιμπουργκ στις 22:00) και ο Παναθηναϊκός (εντός με Βιγιαρεάλ στις 19:45).