Λίγο μετά μετά την απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον της UEFA, η European Super League ανακοίνωσε ότι η μετάδοση των αγώνων της θα είναι δωρεάν για όλους τους φιλάθλους!

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε σήμερα ότι οι κανόνες της UEFA σχετικά με την έγκριση ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, όπως η European Super League (ESL), που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νέο… Champions League, είναι αντίθετοι με τη νομοθεσία περί ανταγωνισμού.

Το δικαστήριο διευκρινίζει, ωστόσο, ότι το σχέδιο της ESL «δεν πρέπει απαραίτητα να εγκριθεί», τονίζοντας ότι διέπει γενικά τους κανόνες της FIFA και της UEFA και όχι για το συγκεκριμένο έργο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κερδίσαμε το δικαίωμα να αγωνιζόμαστε. Το μονοπώλιο της UEFA τελείωσε. Το ποδόσφαιρο είναι δωρεάν. Οι ομάδες είναι πλέον απαλλαγμένες από την απειλή των κυρώσεων και μπορούν ελεύθερα να καθορίσουν το μέλλον τους», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της A22, Μπερντ Ράϊχαρτ και πρόσθεσε: «Ένα μήνυμα για τους φιλάθλους: θα μεταδίδουμε όλα τα παιχνίδια της Super League δωρεάν. Kαι ένα για τους συλλόγους: τα έσοδα είναι εγγυημένα».