Μια στιγμή που «πάγωσε» τους πάντες σημειώθηκε στον αγώνα ανάμεσα στην Κόρδοβα και την Μελίγια. Ο αμυντικός της Κόρδοβα , Ντράγκισα Γκουντέλι, υπέστη τη δεύτερη καρδιακή προσβολή μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών, καταφέρνοντας ωστόσο να βγει και πάλι νικητής.

Πιο συγκεκριμένα, στο λίγο μετά το 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σέρβος στόπερ και αδερφός του Νεμάνια Γκουντέλι, της Σεβίλλης, κατέρρευσε στο γήπεδο, χάνοντας τις αισθήσεις του. Δευτερόλεπτα αργότερα ωστόσο, ο 26χρονος σηκώθηκε μόνος του και στάθηκε ξανά στα πόδια του, εμφανώς ζαλισμένος.

Αμέσως ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι και ζήτησε από τους γιατρούς να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος σώθηκε λόγω ενός εμφυτεύσιμου απινιδωτή που είχε τοποθετήσει πριν από οκτώ μήνες, γνωρίζοντας φυσικά το πρόβλημα που έχει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Γκουντέλι είχε χάσει για πρώτη φορά τις αισθήσεις του, πάλι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Οι γιατροί ωστόσο έσπευσαν και τελικά έσωσαν τον Σέρβο, κρατώντας τον στη ζωή. Από τότε, ο αδερφός του επιθετικού της Σεβίλλης, ζει με έναν εμφυτεύσιμο απινιδωτή ο οποίος ήταν ουσιαστικά και ο λόγος που χθες δεν υπήρξε μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό.