Πριν από έντεκα μήνες στο Κατάρ η Αργεντινή κέρδιζε την Γαλλία στα πέναλτι στον τελικό του Μουντιάλ και κατέκτησε το 3ο της τρόπαιο. 

Ένα μήνα πριν ο Λιονέλ Μέσι κέρδισε την 8η Χρυσή Μπάλα του στο Παρίσι λόγω της επιτυχίας της Εθνικής Αργεντινής. Δεύτερος στην ψηφοφορία ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ και τρίτος ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Πολλοί αμφισβήτησαν ότι ο Μέσι άξιζε τη Χρυσή Μπάλα αλλά ο πρώην συμπαίκτης του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κιλιάν Εμπαπέ, έχει άλλη γνώμη: «Δεν είμαι κάποιος που φοβάται να μιλήσει. Ο Μέσι την αξίζει. Το βράδυ του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήξερα ήδη ότι έχω χάσει εκτός από το Μουντιάλ και τη Χρυσή Μπάλα».

Εν συνεχεία τόνισε: «Ο Μέσι είναι ένας από τους σπουδαιότερους στην ιστορία, αν όχι ο καλύτερος για μένα. Ο Χάαλαντ είχε μια υπέροχη σεζόν, όπως και εγώ. Όμως αυτά που πετύχαμε δεν έχουν την ίδια βαρύτητα, όσο να κατακτάς ένα Παγκόσμιο Κύπελλο». 

Θυμίζουμε ο Κιλιάν Εμπαπέ οδήγησε τη Γαλλία στον τελικό αλλά η ομάδα του Μέσι ήταν πιο τυχερή και κέρδισε τον τίτλο στον τελικό της 18ης Δεκεμβρίου 2022 στα πέναλτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!