Την απόφαση να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία πήρε ο Καρίμ Μπενζεμά, στον οποίο, έχει γίνει μία τεράστια πρόταση που φτάνει τα 200 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει ενημερώσει ήδη στους ανθρώπους της Βασίλισσας την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα μετά από 14 χρόνια, ενώ αναμένεται σήμερα (1/6) να ανακοινώσει επίσημα στον κόσμο την αποχώρησή του από τους «μερέγχες».

Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας έκανε έκανε repost ένα… αποχαιρετιστήριο story στο Instagram του συμπατριώτη δημοσιογράφου στο ESPN, Ζουλιάν Λοράν, το οποίο έγραφε: «Τα γκολ, τα τρόπαια, το στυλ, η κληρονομιά: ένας από τους σπουδαιότερους».

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Καρίμ Μπενζεμά με τους Σαουδάραβες θα έχει διετή διάρκεια, με τον μισθό του να φτάνει τα 200 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα ο Γάλλος θα κρατήσει το 100% των δικαιωμάτων της εικόνας του και θα γίνει και πρεσβευτής στην προσπάθεια που κάνει η Σαουδική Αραβία για να διοργανώσει το Μουντιάλ το 2030.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV