Απίθανο φινάλε στο Λίβερπουλ-Τότεναμ, με τους Λονδρέζους να ισοφαρίζουν σε 3-3 από 3-0 στο 90+3′ και τη Λίβερπουλ να παίρνει τελικά τη νίκη χάρη σε γκολ του Ντιόγκο Ζότα στο 90+4′.

Η ομάδα του Κλοπ απέκτησε τεράστιο προβάδισμα από νωρίς στο ματς, όταν και προηγήθηκε με 3-0 στο 15ο λεπτό, δείχνοντας πως θα κάνει περίπατο απέναντι στην Τότεναμ.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δύο γκολ στη συνέχεια, με Κέιν και Σον, ο Ριτσάρλισον ισοφάρισε στις καθυστερήσεις κι ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία, ο Ζότα χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Η Λίβερπουλ μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο ματς και παραλίγο να κάνει στην Τότεναμ ότι και η Νιουκάστλ. Οι «ρεντς» άνοιξαν το σκορ στο 3′ με τον Κέργτις Τζόουνς μετά από ασίστ του Αλεξάντερ Άρνολντ, ο Λουίς Ντίας έκανε το 2-0 δύο λεπτά αργότερα, ενώ στο 15′ ο Σαλάχ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 από το σημείο του πέναλτι.

Η Τότεναμ στη συνέχεια βρήκε τον τρόπο για να συνέλθει από το σοκ, ο Κέιν μείωσε σε 3-1 στο 40′ κι εκεί η κατάσταση έδειχνε να αλλάζει. Οι Λονδρέζοι είχαν δύο δοκάρια με Σον και Ρομέρο, ενώ στο 77′ ο Νοτιοκορεάτης έκανε το 3-2 κι έβαλε φωτιά στο ματς. ο χρόνος κυλούσε υπέρ της Λίβερπουλ, ο αγώνας μπήκε στις καθυστερήσεις και στο 90+3′ ο Ριτσάρλισον βρέθηκε αμαρκάριστος σε πλεονεκτική θέση και με το κεφάλι ισοφάρισε σε 3-3, νομίζοντας πως έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

Με τη σέντρα όμως, ο Άλισον έκανε το βολέ, ο Λούκας Μόουρα γύρισε λανθασμένα την μπάλα προς τα πίσω και ο Ζότα μπήκε στην περιοχή κι έγραψε το 4-3 για τη Λίβερπουλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">