Η Χέρτα Βερολίνου ανακοίνωσε πως ο Ζαν-Πολ Μποέτιους διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις και θα απουσιάσει από τη δράση για αδιευκρίνιστο διάστημα.

Ο 28χρονος Ολλανδός εξτρέμ, ο οποίος μετακόμισε πρόσφατα στην ομάδα του Βερολίνου, υποβλήθηκε την Τετάρτη (21/9) σε ουρολογική εξέταση, από την οποία ανακαλύφθηκε πως έχει όγκο στους όρχεις.

Η διάγνωση για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό έγινε στη διάρκεια τσεκ απ ρουτίνας και πλέον ο 28χρονος θα υποβληθεί αύριο (23/9) σε επέμβαση.

«Στη διάρκεια ουρολογικού ελέγχου την Τετάρτη διαγνώστηκε ένας όγκος στον όρχι» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο σύλλογος της γερμανικής πρωτεύουσας.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που έχει να διαχειριστεί η ομάδα του Βερολίνου, αφού προ μηνών είχε διαγνωστεί με όγκο στα γεννητικά όργανα και ο Μάρκο Ρίχτερ, ενώ με όγκο σε όρχι διαγνώστηκε μέσα στο καλοκαίρι και ο Σεμπαστιάν Αλέ της Ντόρτμουντ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση και στη συνέχεια σε χημειοθεραπεία, καθώς οι ιστολογικές εξετάσεις που έγιναν έδειξαν ότι ήταν κακοήθης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όσο σκληρή κι αν είναι αυτή η είδηση μόλις την ακούς για πρώτη φορά, είμαστε γεμάτοι ελπίδα ότι ο Ζαν-Πολ θα μπορέσει να αναρρώσει και να επιστρέψει σε μας το συντομότερο δυνατό» δήλωσε σχετικά ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα, Φρέντι Μπόμπιτς, και συμπλήρωσε: «Θα λάβει την πλήρη στήριξή μας, έως ότου επιστρέψει. Η οικογένεια της Χέρτα βρίσκεται στο πλευρό του και του εύχεται τα καλύτερα».