Ο σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ επικρίθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μουσουλμάνους οπαδούς αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία της οικογένειάς του δίπλα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Σαλάχ, ο οποίος είναι μουσουλμάνος, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας «#MerryChristmas» στους λογαριασμούς του στο Twitter και το Instagram.

Ο 30χρονος και η οικογένειά του – η σύζυγος Μάγκι και οι κόρες Μάκκα και Καγία – πόζαραν με ασορτί πιτζάμες δίπλα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οι μουσουλμάνοι δεν γιορτάζουν παραδοσιακά τα Χριστούγεννα, αλλά μερικοί συμμετέχουν στις γιορτές που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της χριστιανικής γιορτής.

Ένας από τους μουσουλμάνους υποστηρικτές του Σαλάχ έγραψε: «Θα σταματήσω να σας ακολουθώ και θα σταματήσω να υποστηρίζω τη Λίβερπουλ επειδή γιορτάζετε τα Χριστούγεννα με τους Χριστιανούς».

Ένας άλλος είπε: «Είμαι οπαδός της Λίβερπουλ από τότε που γεννήθηκα, αλλά θα σταματήσω να υποστηρίζω τον σύλλογο επειδή γιορτάζετε τα Χριστούγεννα με τους Χριστιανούς. Μόλις με χάσατε ως οπαδό Μο Σαλάχ. Αντίο!».

«Μο Σαλάχ, σε αγάπησα ως οπαδό της Μαδρίτης. Σε έβλεπα ως έναν εξαιρετικό παίκτη και πάντα με ενέπνεες. Ωστόσο, μετά από αυτό το tweet, δεν μπορώ πλέον να σας βλέπω ως πρότυπό μου», είπε ένας τρίτος.

«Με απογοητεύσατε. Αν δεν διαγράψετε αυτό το tweet, θα πρέπει να σταματήσω να σας ακολουθώ», είπε ένας τέταρτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV