Η Τσέλσι πέρασε νικφόρα με 2-1 από την Αυστρία επί της Σάλτσμπουργκ, «σφραγίζοντας» και μαθηματικά την πρόκριση από τον όμιλο.

Παράλληλα, «ζωντανή» στο παιχνίδι για το δεύτερο «εισιτήριο» του 7ου γκρουπ έμεινε η Σεβίλλη.

Οι «μπλε» του Γκρέιαμ Πότερ επικράτησαν με 2-1 στην Αυστρία επί της Σάλτσμπουργκ, η οποία παρά την ήττα της εξακολουθεί να διεκδικεί με αξιώσεις την 2η θέση που οδηγεί στους «16» του θεσμού.

Στο 23′ και στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία η Τσέλσι άνοιξε το σκορ χάρη σε σουτ του Κόβασιτς από το ύψος της περιοχής. Ομπαμεγιάνγκ και Χάβερτς έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για το 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήρθε η ισοφάριση από τους γηπεδούχους.

Στο 49′ η Σάλτσμπουργκ έφυγε στην κόντρα, ο Βέμπερ σέντραρε και ο Ανταμού από κοντά πλάσαρε για το 1-1. Η Τσέλσι πίεσε για το δεύτερο γκολ στη συνέχεια, έφτασε κοντά με Ομπαμεγιάνγκ και Πούλισικ και το βρήκε τελικά στο 64′ χάρη σε υπέροχο σουτ του Χάβερτς στο 64′.

Μάλιστα, οι Λονδρέζοι είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσουν και την πρωτιά του 5ου ομίλου, αρκεί στο ματς που ακολουθεί στο Ζάγκρεμπ, η γηπεδούχος Ντιναμό να μη νικήσει τη Μίλαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">