Ο Μανώλης Σιώπης δήλωσε θετικός στον κορωνοϊό και η οικογένεια του Έλληνα διεθνή με ανακοίνωση της απάντησε σε όλα όσα έχουν ειπωθεί μετά τον γάμο του ποδοσφαιριστή.

Λίγες ημέρες μετά τον πολιτικό του γάμο στην Αλεξανδρούπολη, ο διεθνής μέσος ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον ιό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η αδερφή του, εκτός από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή της Αλάνιασπορ και την σύζυγό του, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊού, κανένα άλλο μέλος της οικογένειας ή κάποιο άτομο που συμμετείχε στην τελετή και το τραπέζι δεν έχει υποβληθεί σε τεστ για τον ιό.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Σιώπη, όπως αναρτήθηκε στα social media της αδελφής του ποδοσφαιριστή έχει ως εξής:

«Καλησπέρα σε όλους, συντοπίτες-ισσες και κατοίκους αυτού του κόσμου,

Οδηγούμαι σε αυτή τη δημοσίευση προς απάντηση της διαπόμπευσης που δέχεται η οικογένεια μου και εγώ για την «ηθελημένη μετάδοση του COVID-19 από εμένα και τους οικείους μου», μετά την δημοσίευση των θετικών αποτελεσμάτων σε τεστ COVID-19 που υποβλήθηκαν οι Μανώλης Σιώπης (αδερφός μου) και Ειρήνη Ντέλια (σύζυγος του).

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

  • Δευτέρα 10/08 οι Ειρήνη Ντέλια και Μανώλης Σιώπης υποβλήθηκαν σε τεστ COVID-19.
  • Νωρίς το πρωί στις 11/08 έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα τους, τα οποία ήταν θετικά.
  • Αμέσως ενημέρωσα οικεία πρόσωπα για την εξέλιξη αυτή.
  • Αναζητήσαμε πληροφορίες από ιδιώτη γιατρό, σχετικά με το τεστ και τις ενέργειες που θα έπρεπε να λάβουμε.
  • Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκεφθήκαμε το Γ.Π.Ν.Α για να υποβληθούμε στο τεστ, κάτι που δεν κατάφερε κανένας μας, διότι δεν είχαμε σύμπτωμα πυρετού.
  • Το βράδυ -πάλι της ίδιας ημέρας- επικοινώνησα με υπάλληλο της διεύθυνσης δημόσιας υγείας Αλεξ/πολης για να δώσω πληροφορίες για το γάμο και το τραπέζι που κάναμε στις 07/08. Η υπάλληλος μας έδωσε οδηγίες: να μείνουμε στο σπίτι και να περιμένουμε ειδοποίηση από τον ΕΟΔΥ για τις αντίστοιχες ενέργειες.
  • Στις 12/08 η υπάλληλος της διεύθυνσης μας ενημέρωσε ότι θα διεξαχθεί εξέταση COVID-19 στο ΚΑΠΗ Τυχερού για τα άτομα που συμμετείχαν στην τελετή του γάμου και στο τραπέζι & δεν είχαν ήδη υποβληθεί σε τεστ ιδιωτικώς.
  • Στις 8.30 π.μ. της σημερινής ημέρας (13/08) η οικογένεια μου, εγώ και λοιποί παρευρισκόμενοι του γάμου υποβληθήκαμε σε τεστ.
  • Τέλος ιστορίας…

Αναμένουμε τα αποτελέσματα και παρακαλώ από εδώ και στο εξής να μην αναπαράγονται δημοσίως ψευδείς πληροφορίες που μας προσβάλουν και συκοφαντούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με εκτίμηση και προφανή θυμό, Οικογένεια Σιώπη».