Ο Νίκος Βέργος πέτυχε νικητήριο γκολ για τον Ατρόμητο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων (3-2) και έριξε τους φιλοξενούμενους στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Με το “τρίποντο” αυτό, ο Ατρόμητος ανέβηκε έτσι στους 31 βαθμούς και άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (18 β.) και στο -4 από Κηφισιά και Βόλο.

Στο 6’ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Τζίμα. Αρχικά ο διαιτητής έδειξε ότι η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή, όμως μετά από έλεγχο στο VAR το τέρμα ακυρώθηκε. Στο 37’ και κόντρα στη ροή του αγώνα, Ο Ατρόμητος έκανε το 1-0. Ο Βαλένσια έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Γκονσάλες έπιασε με τη μια το σουτ και νίκησε τον Σούλη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47’ ο Παμλίδης πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με καταπληκτικό πλασέ έκανε το 1-1. Με τη συμπλήρωση, όμως, 60 λεπτών αγώνα, ο Τζαβέλλας πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τους Περιστεριώτες, κάνοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά έφτασαν στο 2-2 στο 89′ με τον Εραμούσπε. Ο Ατρόμητος, όμως, είπε την τελευταία του.. λέξη στο 90+5′. Ο Κούντε έκανε το γέμισμα από αριστερά και ο Βέργος με ωραίο “τσίμπημα” της μπάλας νίκησε τον Σούλη για το τελικό 3-2.