
Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο Δημαρχείο Αθηνών, ο Παναθηναϊκός αποκάλυψε τις νέες εμφανίσεις που θα φορέσει η ομάδα τη σεζόν 2026-2027.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να συνδέουν τη νέα φανέλα με την ιστορία, την πόλη της Αθήνας και το μέλλον του συλλόγου.
Την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Μανωλιουδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του Παναθηναϊκού με την πρωτεύουσα. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, που καλωσόρισε την ομάδα στο δημαρχιακό μέγαρο.
Ο δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορία του συλλόγου και στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως το έργο αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό σημείο αναφοράς για την πόλη.
Ακολούθησε η ομιλία του εμπορικού διευθυντή του συλλόγου, Γιώργου Σταθόπουλου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμο Αθηναίων για τη φιλοξενία και εξέφρασε την ευχή η νέα εμφάνιση να συνδεθεί με σημαντικές επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων.
Ξεχωριστή στιγμή της παρουσίασης αποτέλεσε η παρουσία δύο παλιών πρωταθλητών του Παναθηναϊκού, του Τάκη Φύσσα και του Γιούρκα Σεϊταρίδη, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή κρατώντας τη νέα φανέλα. Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές μίλησαν για τη σημασία της φανέλας του συλλόγου και το βάρος που κουβαλά για κάθε παίκτη που την φορά.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων από τους ποδοσφαιριστές Τεττέη, Ντε Φράι και Καμαρά, οι οποίοι εμφανίστηκαν στη σκηνή φορώντας τις τρεις νέες εκδόσεις της ομάδας.