Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς τραυματίστηκε στον αγώνα με την Μπράιτον και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, χάνοντας σίγουρα το παιχνίδι με τον Άγιαξ αλλά και με τον Άρη.

Η ΑΕΚ παίζει στις 4/12 με τον Άρη στην έδρα της για την Stoiximan Super League και στις 14/12 με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για το Europa League.

Η Ένωση θέλει νίκη με τον Άρη για να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ή και να περάσει πρώτη (ανάλογα με τα αποτελέσματα των ΠΑΟ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ) και φυσικά θέλει νίκη ή ισοπαλία με τον Αίαντα για να συνεχίσει και το 2024 στην Ευρώπη.

Την θέση του Στάνκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ θα πάρει ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Για το παιχνίδι με τον Άρη ο Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει να μην υπολογίζει στους Γιόνσον και Λιβάι Γκαρσία.  Θυμίζουμε ότι εκτός από το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη είναι και ο Κάλενς, ο οποίος ακολουθούσε τις τελευταίες μέρες συντηρητικό πρόγραμμα μετά την ενόχληση στον προσαγωγό και έτσι κι αλλιώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τον Γαλανόπουλο που έχασε το ματς με την Μπράιτον λόγω ίωσης, ο Έλληνας μέσος βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανάρρωσης και αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.