Αβέβαιη θεωρείται τη δεδομένη στιγμή η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μουντομπάσκετ του 2023. Μετά τον Κώστα Σλούκα, και ο δις MVP του NBA δείχνει να αντιμετωπίζει κάποιο θέμα τραυματισμού, με αποτέλεσμα ο προπονητής της εθνικής Ελλάδος, Δημήτρης Ιτούδης να «κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα».

Σύμφωνα με σενάρια που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες, ο Έλληνας σούπερ σταρ τον Μιλγουόκι Μπακς επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στι Φιλιππίνες, ωστόσο θέλει πρώτα (μαζί φυσικά και οι άνθρωποι των «ελαφιών») να είναι απόλυτα σίγουρος για την κατάσταση που βρίσκεται το γόνατό του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καταπονήσε πολύ το πόδι του την τελευταία σεζόν με τους Μπακς και δεν πρόκειται να διακινδυνέψει το οτιδήποτε. Νιώθει καλά τελευταία και οι πιθανότητες είναι υπέρ του να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Ωστόσο, οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου και ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα κάνει μια αρθροσκόπηση το επόμενο διάστημα, ώστε να ξεπεράσει ένα μικροπρόβλημα στο γόνατο και «τρέχει» να προλάβει κι αυτός του Παγκόσμιο Κύπελλο.