Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης παρέθεσε συνέντευξη Τύπου σε ό,τι αφορά το κλείσιμο του Ολυμπιακού Σταδίου και του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου λόγω στατικής ανεπάρκειας των στεγάστρων Καλατράβα.

Όπως ανέφερε κατά 30% αυξάνονται οι μεταβιβάσεις του Υπουργείου Αθλητισμού, με βάση το προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2024 που κατατέθηκε, σήμερα (02/10), στη Βουλή.

«Έγιναν συνεννοήσεις, διευθετήσεις» με τους αθλητικούς συλλόγους, που φιλοξενούνταν μέχρι πρότινος στο ΟΑΚΑ.

«Ευελπιστούμε ότι μέσα στο 2024 τουλάχιστον θα ανοίξει το Ποδηλατοδρόμιο» ανέφερε, επίσης, ο κ. Βρούτσης.

Όσον αφορά στο Ολυμπιακό Στάδιο, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της δεύτερης μελέτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) στα στέγαστρα Καλατράβα βρίσκεται η διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Αναφορικά με τις ομάδες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, μεταξύ άλλων, που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, ο κ. Βρούτσης είπε: «Θα είμαι δίπλα τους». Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε πως κατά 95% έχουν επιλυθεί τα σχετικά ζητήματα για τους αθλητικούς συλλόγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν χάνουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο» ανέφερε ο Γιάννης Βρούτσης σε σχετική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (02/10), επισημαίνοντας πως στόχος είναι το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο να λειτουργήσει εντός του 2024.