Αναληθείς χαρακτηρίζονται από τον Παναθηναϊκό οι πληροφορίες ότι το ΣτΕ απέρριψε αίτηση αναστολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την απόφαση της ΕΕΑ περί της μεταβίβασης των μετοχών του. 

Άνθρωποι των «πράσινων» τονίζουν πως ο κ. Γιαννακόπουλος (όπως και Μάνος Παπαδόπουλος και η ίδια η ΚΑΕ), δεν έχουν προσφύγει στο ανώτατο δικαστικό όργανο, αλλά στο Διοικητικό Εφετείο. 

Πιο συγκεκριμένα ανέφεραν: «Για μια ακόμα φορά ο κύριος Θωμαΐδης δε διασταύρωσε την ορθότητα της όποιας πληροφόρησης είχε με αποτέλεσμα να πέσει πάλι θύμα παραπληροφόρησης. Ουδέποτε υπήρξε προσφυγή από την πλευρά μας στο ΣτΕ για ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κ.κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Μάνος Παπαδόπουλος και ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο για αναστολή και ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ. Η μεν αναστολή έγινε δεκτή εν μέρει, με βάση τη χθεσινή απόφαση η οποία ικανοποιεί πλήρως τον Παναθηναϊκό καθώς η ομάδα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ενώ οι μετοχές θα μεταβιβαστούν σε εύθετο χρόνο. Για τη δε ακύρωση ακόμα δεν υπάρχει απόφαση καθώς δεν έχει εκδικαστεί».