Μια μόνο ανάρτηση της Λάνα Ρόουντς ήταν αρκετή για να φέρει τα «πάνω κάτω» στο ΝΒΑ.

Η 26χρονη Αμερικανίδα πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, που σταμάτησε το επάγγελμα λόγω της ψυχικής φθοράς στην οποία υπόκειτο και πρόσφατα έγινε μητέρα, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του παιδιού της είναι ο παίκτης των Σέλτικς, Μπλέικ Γκρίφιν.

«Μπλέικ Γκρίφιν τουλάχιστον έλα να επισκεφτείς το παιδί σου πριν πας στην Κίνα την επόμενη σεζόν», αναφερόταν στη σχετική ανάρτηση.

">

Πάντως, λίγο μετά, το συγκεκριμένο ποστάρισμα «κατέβηκε».

Αρχικά την είδηση ότι το παιδί της Ροόυντς είναι παίκτη του NBA είχε κάνει γνωστή ο πρώην σύντροφός της, Μάικ Μάιλακ, στο podcast Impaulsive, που κάνει μαζί με τον αθλητή του WWE, Λόγκαν Πολ. Ο Πολ είπε μάλιστα στη συνέχεια και το όνομά του, αλλά με… μπιπ και δεν ακούστηκε τίποτα.

Η Λάνα Ρόουντς είχε συνδεθεί παλαιότερα με τον Μπλέικ Γκρίφιν, όταν αυτός αγωνιζόταν στην ομάδα του Μπρούκλιν, ενώ η ίδια είχε αποκαλύψει ότι είχε βγει και ένα… βαρετό ραντεβού με τον Κέβιν Ντουράντ.

Τελικά η πρώην πρωταγωνίστρια, εκτός από την «αποκάλυψη» ότι ο 34χρονος σέντερ των Σέλτικς θα αγωνίζεται στην Κίνα την επόμενη σεζόν, ανακοίνωσε πως ο Γκρίφιν είναι ο πατέρας του παιδιού της με την ομοιότητα μάλιστα πατέρα και γιού να είναι εμφανής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επιπλέον επίσημη τοποθέτηση από καμία πλευρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!