Ο Σάσα Βεζένκοβ που αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης της σεζόν 2021-22 στην Basket League για τις επιδόσεις του.

Ο Ολυμπιακός έγραψε τον ιδανικό επίλογο τη φετινή σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό κι έκανε το double ενώ ο Σάσα Βεζένκοβ είχε καθοριστική συμβολή στην πορεία των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί MVP of the Season 2021-22 στην Basket League.

Ο 27χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού έφτασε ξανά στη συγκεκριμένη διάκριση έπειτα από επτά χρόνια, αφού είχε πετύχει ανάλογο επίτευγμα με τη φανέλα του Άρη τη σεζόν 2014-15.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι με ψήφισαν και με ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη της χρονιάς που πέρασε», δήλωσε ο 27χρονος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» στο esake.gr και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Τους προέδρους, το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές και όλους όσους δουλεύουν καθημερινά για την ομάδα».