Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ με 92-80 στα Άνω Λιόσια για την 13η αγωνιστική της Basket League και παρέμεινε στο κυνήγι της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Κώστας Παπανικολάου με 20 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Πειραιώτες είχαν το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά και δίχως να αγχωθούν ιδιαίτερα έφτασαν στο διπλό, ανεβαίνοντας στο 12-1.

Στο 6-7 υποχώρησε η ΑΕΚ, η οποία παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να δώσει χαρά στον κόσμο της, ο οποίος γέμισε το κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε double-double με 20 πόντους και 14 ριμπάουντ. Τον ακολούθησε ο Πίτερς με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Γκος με 16 πόντους και 9 ασίστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από πλευράς ηττημένων, ξεχώρισε ο ΜακΡέι με 21 πόντους και ο Τίλμαν με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ. 12 πόντους και 7 ριμπάουντ είχε ο Κουζέλογλου.