Ένας μονόλογος δύο ωρών στο «PAOK Sports Arena» για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εμφατικά με 93-68 του Λαυρίου παίρνοντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά διψήφιες διαφορές, τις οποίες και δεν έχασε ποτέ με τον Φράνκε να είναι ασταμάτητος.

Ο Ολλανδός σκόραρε 30 πόντους με 5/10 τρίποντα, μάζεψε έξι ριμπάουντ και οδήγησε την επιθετική βραδιά του «Δικεφάλου», με τον Καμπερίδη να ακολουθεί έχοντας 15 (5/7 3π.), όσους και ο Χαντς, ενώ ο Ρένφρο ολοκλήρωσε με 4 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 μπλοκ.

Για του Λαύριο που αγωνίστηκε χωρίς τον Φλαγκ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Λάνγκεβαϊν σκόραρε 18 με 6/11 δίποντα και 7 ριμπάουντ.

Ο αγώνας

Για ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε 50% τρίποντα και απόλυτη κυριαρχία γύρω από τη ρακέτα στο ημίχρονο, δεν μπορεί να πει κανείς πολλά. Ο Λάνγκεβαϊν σκόραρε τους πρώτους 8 πόντους για το Λαύριο σε 6’30” λεπτά αλλά στην αντίπερα όχθη με τον «καυτό» Φράνκε που σκόραρε τρεις φορές από την περίμετρο, ο ΠΑΟΚ πρόλαβε ήδη να φτάσει τους 22 και να απλοποιήσει από πολύ νωρίς το απόγευμά του

Το Λαύριο δεν μπορούσε σε καμία πλευρά του παρκέ να ανταποκριθεί, μέτρησε 1/11 τρίποντα, είδε τον Χαντς να συμπληρώνει τον Φράνκε και το σκορ έφτασε στο 42-19 (15′). Ο Λυκογιάννης είδε να βγαίνουν όλα στους παίκτες του και είχε την ευκαιρία να ανοίξει λίγο το rotation, με το +25 (57-32) στο φινάλε του ημιχρόνου.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο Φράνκε με 27 πόντους ξεπέρασε το προσωπικό του ρεκόρ στην Basket League, τους 24 κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Λάνγκεβαϊν συνέχισε να είναι μόνος του, αλλά ο Καμπερίδης έφτασε τα τέσσερα τρίποντα για το 79-49 (29′). Φυσικά ό,τι ακολούθησε από εκείνο το σημείο και έπειτα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Μάρτιν έβαλε 9 μαζεμένους για εκείνον πόντους αλλά το φινάλε βρήκε τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 93-68, φτάνοντας την 8η νίκη του στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 57-32, 79-51, 93-68

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!