Με κορυφαίους τους Πάντερ και Νάναλι, η Παρτιζάν υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην 10η του ήττα στη φετινή Euroleague. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς επικράτησε με 90-75 για την 30η αγωνιστική της διοργάνωσης, κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίστηκε χωρίς… Μπαρτζώκα, ενέργεια και ευστοχία από το τρίποντο. Ξεχώρισε ο ΜακΚίσικ από τους φιλοξενούμενους.

Στο 21-9 έπεσε ο Ολυμπιακός (11-3 εντός και 10-6 εκτός έδρας), που ήταν αποκαρδιωτικός στο περιφερειακό σουτ. Το πρώτο τρίποντο των ερυθρόλευκων το έβαλε ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο 31′, με τον Μουστάφα Φαλ να ξεκινάει καλά και να ξεχωρίζει το βράδυ που οι Σλούκας, Παπανικολάου, Βεζένκοβ έμειναν μακριά από τα φετινά τους στάνταρ.

Στο 17-13 ανέβηκε η Παρτίζαν (10-4 εντός και 7-9 εκτός έδρας), με αποτέλεσμα να βρεθεί πιο κοντά στον στόχο των playoffs. Ο Τζέιμς Νάναλι έβαλε τα θεμέλια, οι Ντάντε Έξουμ – Ματίας Λεσόρ τον υποστήριξαν και η κατάμεστη Σταρκ Αρένα απόλαυσε μία ακόμα καταπληκτική βραδιά για την ομάδα που συνεχίζει να παλεύει για να μείνει στη διοργάνωση με εγγυημένο συμβόλαιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV