Παραμένει η αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του Κώστα Σλούκα, καθώς η συνάντηση που είχε ο διεθνής γκαρντ με τους αδερφούς Αγγελόπουλους στα γραφεία της “Arcadia” -που κράτησε περισσότερο από τέσσερις ώρες- δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον Ολυμπιακό.

«Έγινε μία πολλή εποικοδομητική συζήτηση των δύο πλευρών. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα καθίσουμε ξανά στο τραπέζι. Προφανώς θα ενημερωθείτε αν θα υπάρξει νέο ραντεβού», είπε ο Έλληνας γκαρντ, κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία.

Ο Κώστας Σλούκας θα κάνει νέο ραντεβού τις προσεχείς ημέρες με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στα γραφεία της Arcadia -παρέα με τον εκπρόσωπό του- ώστε να υπάρξει νέος κύκλος συζητήσεων και διαπραγματεύσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση γύρω από το θέμα, μόνο και μόνο το γεγονός πως οι δυο πλευρές κάθισαν στο… τραπέζι τόσες ώρες, δείχνει πως υπάρχουν κάποια κοινά σημεία επαφής, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως η παραμονή του παίκτη στους Πειραιώτες, συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.