Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του Game 5 κόντρα στη Μονακό και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το Final 4 του Βελιγραδίου επικρατώντας με 94-88. Το 11ο της ιστορίας του επιστρέφοντας μετά το 2017!

Μάλιστα, η πρόκριση ήρθε μπροστά στο κοινό του, που δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να εμψυχώνει την ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Με τα τελευταία δευτερόλεπτα να κυλούν και δίχως να έχει κοκκινίσει το χρονόμετρο, οι φίλοι της ομάδας μπήκαν στο παρκέ προκειμένου να πανηγυρίσουν με τους παίκτες.

Ως αποτέλεσμα, χρειάστηκε να διακοπεί για λίγο η αναμέτρηση, μέχρι να απομακρυνθούν από το παρκέ, η συνέχεια δόθηκε και οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν ξανά, αυτή τη φορά με τους παίκτες των «ερυθρολεύκων»!

Μετά τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 της EuroLeague και την επιστροφή στη γιορτή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ύστερα από πέντε χρόνια, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες και στη συνέχεια να μοιράσουν συγχαρητήρια στα αποδυτήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πανηγυρισμοί δεν κόπασαν ούτε λεπτό, με τους παίκτες των «ερυθρολεύκων» να χαίρονται με την ψυχή τους την μεγάλη πρόκριση στο Βελιγράδι. Εκεί όπου θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το 4ο τρόπαιο της ιστορίας τους. Ξεκινώντας από τον ημιτελικό κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές.