Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο προπονητής, Αντώνης Μάνος.

Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στον Βόλο το 1965 κι ήταν τελειόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής Βελιγραδίου, με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και εξειδίκευση στην προπονητική (Α’ κατηγορίας δίπλωμα).

Ο Μάνος είχε εργαστεί ως προπονητής σχεδόν σε όλες τις ομάδες του Βόλου, ενώ από το 2000 έως το 2004 ήταν στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ.

Το διάστημα 2019 – 2021 ήταν προπονητής και στο αντρικό τρήμα του Αιολικού Βόλου, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Ακαδημία του BC Volos. Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε στην εκκλησία της Μακρινίτσας, το πρωί της Κυριακής (7/5).

Ο Αιολικός σε ποστάρισμα του στο facebook, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας προπονητή Αντώνη Μάνου. Έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή που ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Πόσο άδικο και απρόσμενο! Ήταν τόσο ξεχωριστός άνθρωπος. Η απώλεια του είναι μεγάλο πλήγμα για όλον τον μπασκετικό κόσμο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει . Ο Αντώνης Μάνος διετέλεσε για δύο χρόνια προπονητής στη νεανική ομάδα του Αιολικού και είχε επιτυχημένη πορεία. Καλό Παράδεισο Αντώνη! Το Δ.Σ. του Αιολικού Βόλου!!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">