Ο Πέτρος Κόκκαλης πήρε θέση μετά τα πρόσφατα επεισόδια στου Ρέντη και τον τραυματισμό του αστυνομικού από φωτοβολίδα, δηλώνοντας αντίθετος με την ύπαρξη των συνδέσμων οπαδών.

Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού επί χρόνια, όταν πρόεδρος και ιδιοκτήτης ήταν ο πατέρας του, Σωκράτης, ο Κόκκαλης είχε δει από κοντά τι προσφέρουν ή τι προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν οι σύνδεσμοι οπαδών και όπως φαίνεται θεωρεί λάθος το να υπάρχουν.

«Ποτέ δεν κατάλαβα τι προσφέρουν και γιατί χρειάζονται στη βιομηχανία αθλητικού θεάματος, πολλώ δε μάλλον στον αθλητισμό, οι σύνδεσμοι οπαδών», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter και τα σχόλια των ακόλουθών του, όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, είχαν το ενδιαφέρον τους.

Υπήρξε, για παράδειγμα, follower που τού έγραψε «ρώτα τον Σωκράτη να σου εξηγήσει», υπήρξαν σχόλια για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στη Ριζούπολη το 2003, όπως και σχόλια ακόλουθων που αναρωτιούνται για ποιο λόγο ανέχονται τους συνδέσμους οπαδών οι πρόεδροι των ομάδων, με τον Κόκκαλη να απαντάει σε όλα αυτά και να τονίζει ότι ο ίδιος ποτέ δεν ήταν υπέρ της ύπαρξης των συνδέσμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!