Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας μας υποδέχεται απόψε (16/6, 21:45) την Ιρλανδία στην «Opap Arena» για τα προκριματικά του Euro 2024 και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η παρουσία της Γαλλίας και της Ολλανδίας στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας δεν επιτρέπει γκέλες στην ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ, η οποία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2024 με άνετη νίκη επί του Γιβραλτάρ, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική είχε ρεπό.

Η Εθνική Ελλάδας αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Βλαχοδήμος θα είναι δεδομένα κάτω από τα δοκάρια, αριστερά στην άμυνα ο Τσιμίκας, δεξιά ο Μπάλντοκ και οι Χατζηδιάκος, Μαυρομάνος στο κέντρο.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Μάνταλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, ενώ στην τριάδα της επίθεσης οι Πέλκας, Μασούρας και Γιακουμάκης.

Ο Λημνιός διεκδικεί τη θέση του Πέλκα, ο Σιώπης του Κουρμπέλη, ενώ στην επίθεση Παυλίδης και Δουβίκας μπορεί να ξεκινήσουν βασικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!