O Lewis Hamilton τραβά ξανά τα φώτα της δημοσιότητας, προαναγγέλλοντας αλλαγή στο επώνυμό του.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην παγκόσμια Έκθεση στο ΝτουμπάιExpo 2022, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη F1, ανέφερε ότι θα περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του με διαφορετικό όνομα, κάτι που ενδέχεται να πλήξει -έστω και ελαφρώς- την αναγνωρισιμότητά του.

«Είμαι πολύ περήφανος για το όνομα της οικογένειάς μου: Το Hamilton», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θρύλος της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προτού συμπληρώσει τα εξής: «Στην πραγματικότητα, μάλλον κανείς από εσάς δεν γνωρίζει το επίθετο της μητέρας μου: Larbalestier. Και είμαι έτοιμος να χρησιμοποιήσω αυτό το επώνυμο».

Πρόκειται για μια γενναία απόφαση από τον Βρετανό οδηγό της Formula 1, ο οποίος έσπευσε να την αιτιολογήσει: «Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που όταν οι άνθρωποι παντρεύονται, η γυναίκα χάνει το όνομά της. Θέλω, πραγματικά, το όνομά της (σ.σ. της μητέρας μου) να συνεχίζει μαζί με το όνομα Hamilton».

Σημειώνεται ότι ουδείς γνωρίζει αν ο Hamilton κάνει πράξη τις υποσχέσεις του, και ποιο εκ των δύο (Hamilton-Larbalestier) θα προηγείται, εφόσον τα ονόματα συνυπάρξουν.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ώρες ο πιλότος της Mercedes AMG Petronas ανήγγειλε ότι θα σταματήσει να αγωνίζεται στη F1 όταν συμπληρώσει το 40ο έτος της ηλικίας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεδομένου, λοιπόν, ότι οδεύει προς το 38ο έτος της ζωής του, ο Βρετανός δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Mercedes.