Ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες η σεζόν και το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι αυτό που απασχολεί τα διεθνή Μέσα και σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής θα βάλει την υπογραφή του στο ηγεμονικό συμβόλαιο που του προσφέρει η Αλ Χιλάλ.

Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρετά σε λίγες ημέρες (30 Ιουνίου) την Παρί Σεν Ζερμέν. Μπαρτσελόνα και η Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία εμφανίζονται να είναι οι πιθανότεροι προορισμοί του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Η «τελευταία πράξη» του διαφαινόμενου… χωρισμού «παίχθηκε» τον περασμένο μήνα, όταν ο Λιονέλ Μέσι, ταξίδεψε στην Σαουδική Αραβία, χωρίς να λάβει σχετική άδεια. Η διοίκηση τον τιμώρησε με αποκλεισμό δύο εβδομάδων και η ποινή μειώθηκε στο μισό, μετά την συγγνώμη του Μέσι, για το πειθαρχικό παράπτωμα.

Πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του «pulga», εκτιμούν ότι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ Χιλά, «αιώνια αντίπαλο» της Αλ Νασρ, όπου αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

">

Μάλιστα, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η τελευταία πρόταση που έχει στα χέρια του ο Μέσι, είναι ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, δηλαδή ένα ποσό, υπερδιπλάσιο από τις απολαβές του CR7.

Επιθυμία του Μέσι, είναι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όμως η αβεβαιότητα που επικρατεί, σχετικά με το σχέδιο βιωσιμότητας που υπέβαλε ο καταλανικός σύλλογος στην La Liga, τον ανάγκασαν να… κατευθυνθεί προς τον Κόλπο.

Οπως αποκαλύπτει η γαλλική ιστοσελίδα «footmercato», o πατέρας του Μέσι, Χόρχε έχει ήδη αποδεχθεί την προσφορά της Αλ Χιλάλ, πληροφορία που μένει να επαληθευθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!