Εδώ και 30 χρόνια οι σχεδιαστές αλλά και αυτοί εξελίσσουν τα ελαστικά στη Michelin έχουν τέσσερις στόχους. Καλά κρατήματα κυρίως στη βροχή, κορυφαίες επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και φιλικότητα στο περιβάλλον.

Το 1992 κυκλοφόρησε το πρώτο «πράσινο» ελαστικό που είχε τη χαμηλότερη αντίσταση κύλισης, που βοήθησε στη μείωση των εκπομπών CO2 και στη βελτίωση της ενεργειακής αποτελεσματικότητας.

Τριάντα χρόνια μετά τα ελαστικά έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ που προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλιση στην οδήγηση. Πρόσφατα η Michelin ανακοίνωσε ότι το επαναστατικό e.PRIMACY θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη του 2021 σε 56 διαστάσεις, από 15 έως 20 ίντσες και θα μπορεί να τοποθετηθεί στα πιο δημοφιλή ηλεκτρικά οχήματα αλλά και σε οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νέο ελαστικό είναι σχεδιασμένο για αυτοκίνητα πόλης, sedan και συμπαγή SUV. Η Michelin προσφέρει χαμηλότερη αντίσταση κύλισης στην κατηγορία του, χάρη στην κορυφαία αντίσταση κύλισης. Έχει βαθμολογηθεί με "A" στην ενεργειακή αποτελεσματικότητα και με "Β" στο φρενάρισμα στο βρεγμένο οδόστρωμα, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα ελαστικά στην αγορά.