Το να μην πετυχαίνεις πάντα το στόχο σου, είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Αποτυγχάνοντας μαθαίνεις. Ή τουλάχιστον έτσι πρέπει, αφού αποκτάς εμπειρίες που μπορεί να πληρώνεις κατά βάση ακριβά, αλλά σε βάθος χρόνου μπορείς (και οφείλεις) να μετατρέψεις στα πιο ισχυρά σου εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον.

Πού κολλάει εδώ το Renault Austral όμως;

Η Renault με το Kadjar αλλιώς περίμενε τα πράγματα ύστερα από το λανσάρισμά του το 2015 και αλλιώς της ήρθαν. Το C-SUV των Γάλλων δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στην πιο εμπορική κατηγορία της ευρωπαϊκής αγοράς.

Εάν μάλιστα το βάλει κάποιος στην ίδια ζυγαριά με το ξαδερφάκι του, το Nissan Qashqai, τότε μπορεί να αντιληφθεί ακόμα καλύτερα πόσο εκτός πλάνων εξελίχθηκαν τα πράγματα για τους Γάλλους.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Η Billancourt έκανε υπομονή. Δούλεψε πολύ το πρότζεκτ «C-SUV» και μόλις έκρινε ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα της έδινε το δικαίωμα να επανέλθει με αξιώσεις στο επίκεντρο της κλάσης, έριξε στην αγορά το νέο Renault Austral.

Ένα μοντέλο προηγμένο τεχνολογικά, ποιοτικό και φυσικά… εξηλεκτρισμένο, που ενσαρκώνει το πνεύμα της φιλοσοφίας «Renaulution» και τη «Nouvelle Vague» οπτική των Γάλλων για τα SUV της κατηγορίας C.

Το νέο Renault Austral συνδυάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που οφείλει να έχει ένα σύγχρονο SUV της κλάσης, με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα «Sensual Tech» (αισθησιακή σχεδίαση) του Ρόμβου να χαρίζει έντονη προσωπικότητα που συνδυάζει χαρακτηριστικές ακμές με καλλίγραμμες καμπύλες.

Οι φανατικοί θαυμαστές της φίρμας θα μπορούσαν εύκολα να υποστηρίξουν ότι το νέο Renault Austral μοιάζει με ένα Mégane E-Tech Electric που έχει περάσει πολλές ώρες στα γυμναστήρια για να αποκτήσει αυτόν τον έξτρα όγκο.

Η άποψη αυτή μας βρίσκει καθ’ όλα σύμφωνους.

Του Renault Austral μπορεί να μην του φαίνεται από τις φωτογραφίες αλλά φθάνει σε μήκος τα 4,51 m. Που σημαίνει ότι είναι από τα μεγαλύτερα μοντέλα της κατηγορίας του και μακρύτερο κατά 8,5 cm από το Nissan Qashqai.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr