Το Toyota C-HR μπήκε στη ατελείωτο κατάλογο των crossover το 2016. Ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο μοντέλο -και στη χώρα μας, με αναγνωρίσιμο και διαχρονικό στυλ, που μας απασχολεί με θετικό τρόπο σχεδόν επτά χρόνια τώρα.

Ο καιρός λοιπόν ήταν ώριμος για να έρθει ο ιαπωνικός κολοσσός και να προτείνει τη δεύτερη γενιά του Toyota C-HR που πλέον έχει προσλάβει εμβληματικές διαστάσεις στην γκάμα του κατασκευαστή.

Ο κατασκευαστής προσώρας μένει ικανοποιημένος με ένα teaser, που βέβαια χάρη στο πρωτότυπο Prologue και μερικές μικρές αποκαλύψεις, μπορούμε ήδη να αποκαλύψουμε κάποιες σχηματοποιήσουμε το νέο Toyota C-HR.

Το ιαπωνικό κουπέ SUV αρχικά θα αρκεστεί σε υβριδικά συστήματα κίνησης, αυτοφορτιζόμενο και plug-in hybrid.

Το νέο Toyota C-HR θα συναρμολογείται στη νέα γραμμή του τουρκικού εργοστασίου του Adapazarı που βρίσκεται στην ασιατική μεριά της γείτονος και έχει ήδη προσαρμόζει τη γραμμή παραγωγή του στην κατασκευή μοντέλων PHEV.

Το Toyota C-HR 2024 πατά πάνω στην πλατφόρμα TNGA-C, όπως το τελευταίο Prius. Επομένως, μπορούμε να πιθανολογήσουμε με ελάχιστη περίπτωση λάθους ότι θα χρησιμοποιεί αυτούσια και τα συστήματα κίνησης του Prius: Αυτο-φορτιζόμενο σύστημα με 197 άλογα και επαναφορτιζόμενο με 220.

Χωρίς βέβαια να έχει επισημοποιηθεί τίποτα ακόμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr