Χωρίς ίχνος καμουφλάζ να κρύβει την εμφάνισή του, το νέο FIAT 600 συνελήφθη να ποζάρει στους ιταλικούς δρόμους, γεγονός που μας αποκαλύπτει ότι η FIAT ετοιμάζει ήδη το υλικό για την παρουσίασή του που αναμένεται να πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Είναι η πρώτη φορά που το νέο FIAT 600 αποκαλύπτει την εξωτερική του εμφάνιση χωρίς κανένα είδους καμουφλάζ. Συνολικά, το crossover που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του 500Χ, μοιάζει με μια μεγαλύτερη έκδοση του ηλεκτρικού 500.

Στο κέντρο του εμπρός μέρους ξεχωρίζει ο λογότυπος του μοντέλου, με τα φώτα εμπρός και πίσω να θυμίζουν έντονα εκείνα του μικρού ηλεκτρικού πόλης. Γύρω από το αμάξωμα συναντάμε μαύρα πλαστικά που ενισχύουν τον crossover χαρακτήρα του νέου ιταλικού μοντέλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ το νέο 600 έχει αποκτήσει την κωδική ονομασία F364 στο εσωτερικό της FIAT και βασίζεται όπως και το νέο Jeep Avenger, στην πλατφόρμα STLA Small του ομίλου Stellantis, υιοθετώντας παράλληλα το σύστημα ηλεκτροκινητήρα-μπαταρίας από το αμερικανικό αδελφάκι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr