Τα τελευταία χρόνια, κάθε νέο υπεραυτοκίνητο με σκληρή οροφή συνοδεύεται συνήθως από μια ανοιχτή έκδοση λίγο αργότερα. Αλλά τα πράγματα ήταν διαφορετικά στη δεκαετία του 1980. Η Ferrari δεν έφτιαξε ποτέ ξεσκέπαστη F40, ούτε υπήρξε Porsche 959 κάμπριο.

Αλλά την έφτιαξε ο Karl-Heinz Feustel. Ήταν αγωνιζόμενος με μοντέλα της γερμανικής εταιρείας και είχε το δικό του βελτιωτικό οίκο. Χρειάστηκε 4.000 ώρες για να μετατρέψει την ασημί κουπέ Porsche 959 του 1987 στη λευκή Speedster που θα τεθεί τώρα σε δημοπρασία.

Η έκδοση Komfort πιστεύεται ότι παραδόθηκε καινούργια σε έναν άλλο οδηγό αγώνων, τον Jürgen Lässig. Νικητή στις 24 Ώρες της Daytona το 1995 και δεύτερο στο Le Mans το 1987. Ο Lässig παρέλαβε το 4κίνητο υπεραυτοκίνητο στα τέλη του 1987 και ενεπλάκη σε ατύχημα στην Autobahn την επόμενη χρονιά.