Μετά την ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πιθανό να βρεθεί στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, αύριο, Σάββατο 24 Ιουλίου, ημέρα Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Την πρόσκληση στον χαρισματικό καλαθοσφαιριστή προκειμένου να παραστεί στη Γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο απέστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου πριν από δύο εβδομάδες.

Η πρόσκληση προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς και σε άλλους προσκεκλημένους, αποτυπώνει τη γενικότερη φιλοσοφία της φετινής εκδήλωσης ότι «η Δημοκρατία μάς χωράει όλους».

Ωστόσο, ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με επιστολή του ενημέρωσε την Προεδρία πως δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση, εκφράζοντας την αντίθεσή του με την πρόκληση στην επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας σε ομάδες και άτομα που δεν έχουν σχέση με την εκδήλωση, όπως ΛΟΑΤΚΙ και μετανάστες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Λύσης διευκρίνισε ότι η άρνηση Βελόπουλου να παραβρεθεί στην εκδήλωση δεν σχετίζεται με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος «δεν είναι παράνομος μετανάστης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!