Με μια δεικτική ανάρτηση ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε στο tweet της Αριστοτελίας Πελώνη σχετικά με τη διάδοση fake news.

Υπενθυμίζεται πως η Αριστοτελία Πελώνη με ένα tweet θέλησε να απαντήσει σε αναρτήσεις στα social media που την ήθελαν να βρίσκεται στην Κούβα για διακοπές την ώρα που η Ελλάδα καίγεται.

Η ίδια ανέφερε πως πρόκειται για fake news: «Σταματήστε επιτέλους τα fake news! Όλοι είμαστε εδώ και οτιδήποτε άλλο το διαψεύδω κατηγορηματικά. Αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι επιλογή της κυβέρνησης η ενημέρωση να είναι επιχειρησιακή και να γίνεται από τον κ. Χαρδαλιά δύο φορές την ημέρα».

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε: «Χαιρετίζω την επανεμφάνιση της κυβερνητικής εκπροσώπου, που μας ενημέρωσε ότι δεν θα μας ενημερώσει για τίποτα».

Με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε: «Σε μια στιγμή κρίσης αντί για ενημέρωση η κυρία Πελώνη κρύβεται. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό! Η χώρα καίγεται και οι υπουργοί κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, μήπως και γλυτώσουν τις ευθύνες τους, απορρίπτοντας ακόμα και το ενδεχόμενο ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!