Τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Πάρις Κουρτζίδης.

Αναλυτικά η δήλωση του

«Μετά από 25 και πλέον έτη δημοσιογραφίας, παρακολουθώντας τη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στην 85η ΔΕΘ, διαπιστώνω, δυστυχώς, για ακόμη μία φορά, γιατί η Ελλάδα βρίσκεται στη 70η θέση στον Παγκόσμιο Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου, όπως αυτός δημοσιεύθηκε από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα (RSF).

Κάθε χρόνο και χειρότερα! Η κατάσταση δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται μόνο προβληματική, όταν αποκλείονται από τη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού όσα ΜΜΕ τολμούν και αποκαλύπτουν θολά σημεία του πόθεν έσχες του ζεύγους Μητσοτάκη ή και τις τριγωνικές σχέσεις της οικογένειας Γεραπετρίτη με τον νέο εθνικό εργολάβο.

Η κατάσταση είναι τραγική και εξελίσσεται σε εξαιρετικά επικίνδυνη όταν ούτε ένας εκπρόσωπος των πετσοταϊσμένων ΜΜΕ δεν τολμά να ρωτήσει για την εκτόξευση του δημόσιου χρέους ή δεν δίνεται καν ο λόγος σε όλους όσοι θα υπέβαλαν δυσάρεστη ερώτηση στον “λουδοβίκειο πρωθυπουργό”, που βαδίζει μπροστά, κοιτώντας ψηλά, σφυρίζοντας αδιάφορα… Αυτόν που, όταν ερωτάτε αν έχει κάνει ο ίδιος κάποιο λάθος, απαντά στον πληθυντικό, για το υπουργικό του συμβούλιο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Η πραγματική δημοσιογραφία είναι το καλύτερο εμβόλιο κατά της κυβερνητικής παραπληροφόρησης”, κύριε Μητσοτάκη!»