Σκληρή η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης μετά την αποκάλυψη της μελέτης Τσιόδρα-Λύτρα σχετικά με την θνησιμότητα και τις ΜΕΘ.

Η «πανδημία» των ψεμάτων της Ν.Δ. καταρρέει με πάταγο. Η δημοσιοποίηση της μελέτης των κ. Σωτήρη Τσιόδρα – Θεόδωρου Λύτρα, συνιστά την απόλυτη δικαίωση της Ελληνικής Λύσης.

Στις συνεχείς εκκλήσεις μας εντός κοινοβουλίου για την αναγκαιότητα άμεσης ενίσχυσης του ΕΣΥ και επάνδρωσης των ΜΕΘ, ώστε να σωθούν ζωές Ελλήνων, η κυβέρνηση απαντούσε με συκοφαντίες και αήθεις χαρακτηρισμούς.

Σήμερα, αποδεικνύεται πως χιλιάδες συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους, εξ αιτίας αυτών των ελλείψεων που έγκαιρα καταγγείλαμε.

Το χειρότερο όλων είναι ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός γνώριζαν τα στοιχεία της συγκεκριμένης έρευνας από τον περασμένο Μάιο. Γεγονός το οποίο δεν τους εμπόδισε να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό, κάνοντας λόγο ακόμα και για «μη αυξημένη θνητότητα εκτός ΜΕΘ», την στιγμή που η μελέτη τεκμηριώνει αύξηση θνητότητας κατά 87%, έναντι της νοσηλείας σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τους «μετά Χριστόν προφήτες» της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τον κ. Τσίπρα προσωπικά, τους υπενθυμίζω ότι όταν εμείς μιλούσαμε για ενίσχυση των ΜΕΘ, για μονοκλωνικά, για συνταγογράφηση αξιόπιστων διαγνωστικών ελέγχων, αυτοί λειτουργούσαν ως κυβερνητικό δεκανίκι στις κατασταλτικές επιλογές της ΝΔ.