Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής προανήγγειλε στη Βουλή τη δρομολόγηση και τέταρτου πλοίου στη Σαμοθράκη…

Απαντώντας, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Τάσου Δημοσχάκη, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι το ενδιαφέρον της κυβέρνησης θα συνεχιστεί και θα παρθούν άμεσες πρωτοβουλίες, ώστε να αποκτήσουν εύκολη συγκοινωνιακή πρόσβαση τόσο η Λήμνος όσο και όλα τα εγκαταλειμμένα νησιά.

«Η Σαμοθράκη από εγκαταλελειμμένο νησί αποκτά πλέον πρόσωπο. Το ενδιαφέρον μας θα συνεχιστεί γιατί οφείλουμε να δώσουμε ζωή στις παραμεθόριες περιοχές», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής και πρόσθεσε: «Η απομόνωσή τους ανήκει στο παρελθόν γιατί άλλαξε ο τρόπος αξιοποίησης των χρημάτων για τις άγονες γραμμές. Τα χρήματα παλαιότερα εξυπηρετούσαν τους εφοπλιστές. Τώρα πάνε για τους κατοίκους τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε και να δοκιμάσουμε τη δυνατότητα να υπάρξει σύνδεση Μυτιλήνης-Λήμνου-Σαμοθράκης- Αλεξανδρούπολης έτσι ώστε να υπάρξει αναπτυξιακή προοπτική σε αυτές τις περιοχές» όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.