«Μόνη λύση για το χάλι που επικρατεί στη χώρα είναι οι εκλογές» δήλωσε σήμερα ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δε θα μετακινηθεί σε άλλη Κοινοβουλευτική Ομάδα μεσούσης της κοινοβουλευτικής περιόδου.

Για απερίγραπτο χάλι στη χώρα έκανε λόγο ο ανεξάρτητος, πλέον βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός, ζητώντας εκλογές εδώ και τώρα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ρ/σ Θέμα FM, ο κ. Ψαριανός ανέφερε ότι «σε όλα αυτά που ζούμε η μόνη λύση είναι οι εκλογές. […] Αλλιώς θα είναι τίποτα τανκς και ο Κιμ Γιονγκ Ουν ή κάποιος άλλος».

«Αυτό το χάλι το τωρινό δεν περιγράφεται. Δικαίως ο κόσμος αγανακτεί, όλο αυτό είναι, νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής και κάθε ψυχοπαθή», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Ερωτηθείς για το αν θα μετακινηθεί σε άλλο κόμμα ο ανεξάρτητος βουλευτής ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθώ σε άλλη κοινοβουλευτική ομάδα μεσούσης της κοινοβουλευτικής περιόδου. Αυτό το πράγμα είναι αυτό που θεωρούμε και λέμε αποστασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν κλείσει η Βουλή και προκηρυχθούν εκλογές θα δούμε, δεν ξέρω, μπορεί να είμαι υποψήφιος, έχω πει, στη… Γαλλία με τον Μακρόν, παρόλο που δεν ξέρω γαλλικά. Ξέρω κάτι “γαλλικά” αλλά είναι ελληνικά».