Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Opinion Poll για το τι γνώμη έχουν οι πολίτες της χώρας για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε κρίσιμα θέματα, ενώ ταυτόχρονα καταγράφεται η πλήρης απαισιοδοξία των ψηφοφόρων για το οικονομικό τους μέλλον.

Η έρευνα εστιάζεται κυρίως στην οικονομία, το μεταναστευτικό, τα εθνικά θέματα, για το τι αντιπροσωπεύει η ΝΔ στο χώρο της Δεξιάς, ενώ τέλος παρατίθεται και η πρόθεση ψήφου.

Συνολικά το εκλογικό σώμα, από τα αποτελέσματα; Της δημοσκόπησης εμφανίζεται να αποδοκιμάζει με συντριπτικό ποσοστό την κυβερνητική πολιτική σε όλα τα θέματα από την οικονομία μέχρι το μεταναστευτικό και την ασφάλεια.

Το ενδιαφέρον σημείο είναι η εμφάνιση της «Νέας Δεξιάς» του Φαήλου Κρανιδιώτη για πρώτη φορά σε δημοσκόπηση, ενώ συνολικά τα κόμματα δεξιά της ΝΔ μαζί με την αξιωματική αντιπολίτευση συγκεντρώνουν ποσοστό άνω του 50%.

Και στα δύο ερωτήματα για την πρόθεση ψήφου, σε βουλευτικές και ευρωεκλογές, οι ψηφοφόροι δίνουν άνετο προβάδισμα στη ΝΔ με 30% και 38% αντίστοιχα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται αποδυναμωμένος με 17% και 18%.

Το ΚΙΝΑΛ συγκεντρώνει ένα 6,3% και 6,7% η Χρυσή Αυγή 6,1% και 6,5% και το ΚΚΕ 4,1% και 5,1%.

Από εκεί και πέρα τα δεξιά κόμματα όπως αυτά της «Νέας Δεξιάς» με 1,7%, της «Ελληνικής Λύσης» του Κ.Βελόπουλου με 1,5% (1,3% για τις ευρωεκλογές) και του ΛΑΟΣ με 1,1% παρουσιάζουν μια σταθερή τάση.

Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης λεπτομερέστερα στις κάρτες που ακολουθούν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!