Η ονοματολογία για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς η θητεία του Προκόπη Παυλόπουλου λήγει τον Μάρτιο του 2020, διευρύνεται καθημερινά, αν και τίποτα δεν καταδεικνύει για την ώρα ότι δεν θα ανανεωθεί η θητεία του, καθώς, γενικά έχει αποδοχή και εκτελεί αποτελεσματικά τα προεδρικά του καθήκοντα.

Πάντως το δίδυμο «κεντροδεξιά κυβέρνηση-κεντροαριστερός ΠτΔ» και το αντίστροφο ίσως λειτουργήσει, αν αποφασιστεί από τη ΝΔ η μη παραμονή του Π.Παυλόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακούγονται ονόματα από το «σημιτικό» ΠΑΣΟΚ, η Άννα Διαμαντοπούλου, ανοίγοντας έτσι την συζήτηση να γίνει ανώτατος άρχων της χώρας για πρώτη φορά μια γυναίκα, σχετικό ενδιαφέρον έχει δείξει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,

Ως διάδοχος του Πρ. Παυλόπουλου (αν αποφασιστεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη η μη ανανέωση της θητείας του) παίζει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αν βέβαια η Φώφη Γεννηματά δώσει το πράσινο φως, αφού απαιτούνται οι 22 ψήφοι του ΚΙΝΑΛ για να εκλεγεί στην τρίτη ψηφοφορία.

Ισχυρό, πάντως, παραμένει, όπως προαναφέραμε και το ενδεχόμενο ο Προκόπης Παυλόπουλος να ανανεώσει τη θητεία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κυρ. Μητσοτάκης δήλωσε πρόσφατα ότι ασκεί άψογα τα καθήκοντά του, ενώ και ο Αλ. Τσίπρας έχει εκφραστεί πολύ θετικά για τον Πρόεδρο της ∆ημοκρατίας, αν και κάποιοι στην Κουμουνδούρου δεν είδαν με καλό μάτι την απόφασή του να μην υπογράψει τα Προεδρικά ∆ιατάγματα για τη νέα ηγεσία της ∆ικαιοσύνης.