
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, πήρε μέρος στην τηλεδιάσκεψη των υπουργών Ευρωπαϊκών και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Σε αυτή συμμετείχαν και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, η επίτροπος Γκάμπριελ Μαρίγια και ο γενικός γραμματέας του ΕΛΚ Αντόνιο Λόπεζ- Ιστουρίθ.
«Η απάντηση μας στις οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού πρέπει να είναι άμεση, ισχυρή & ευέλικτη» τονίζει σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Βαρβιτσιώτης ενημερώνοντας για την τηλεδιάσκεψη.
Η απάντηση μας στις οικονομικές συνέπειες του #κορωνοϊού πρέπει να είναι άμεση, ισχυρή & ευέλικτη. Τηλεδιάσκεψη με τους συναδέλφους του ΕΛΚ.
Our response to the economic consequences of #COVIDー19 must be immediate, firm and flexible. With my @EPP colleagues via teleconference pic.twitter.com/yslW7UHuC5— Varvitsiotis Miltiadis (@MVarvitsiotis) May 5, 2020