Αρνητικό είναι και το δεύτερο τεστ για κορωνοϊό στο οποίο υποβλήθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Έτσι λήγει το διάστημα της καραντίνας στην οποία παρέμενε και επιστρέφει στο γραφείο του στο Υπουργείο, μετά το πρώτο αρνητικό τεστ πριν λίγες ημέρες.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα σήμερα με ανάρτηση του στο Twitter.

Στις αρχές Σεπτέμβρη το Υπουργείο Ανάπτυξης είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία διατεινόταν πως κατά τη διάρκεια υπηρεσιακής συνάντησης οι Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης ήρθαν σε επαφή με επενδυτές από το εξωτερικό, όπου ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε αργότερα θετικός στον κορωνοϊό.