Αστυνομικό που τον έβρισε έξω από το Εφετείο καταγγέλλει ο Γιάνης Βαρουφάκης και ζητάει από το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να καθαιρέσει όλους τους αξιωματικούς που ήταν υπεύθυνοι των ΜΑΤ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Μέρα25: «Αφού άρχισαν τα δακρυγόνα, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, αποφάνθηκα σε άνδρα των ΜΑΤ: “Μην ρίχνετε άλλο, να απομακρυνθούν οι μεγαλύτεροι”. “Άντε γ…”, μου απαντά. Του είπα ότι είμαι βουλευτής. “Άλλος ένας λόγος να σε γ… αρχ..”, μου απαντά».

Εν συνεχεία, κάλεσε τον ο υπουργό Προστασίας του Πολίτη: «Κύριε Χρυσοχοΐδη, η Χρυσή Αυγή ζει και βασιλεύει μέσα στα σώματα ασφαλείας τα οποία εσείς σπρώχνετε καθημερινά προς τον αυταρχισμό – το φυσικό περιβάλλον στο οποίο μέσα εκκολάπτεται το αυγό του φιδιού.

Κύριε Χρυσοχοΐδη, καθαιρέστε αυτή τη στιγμή όλους τους αξιωματικούς που ήταν υπεύθυνοι των ΜΑΤ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αν δεν το κάνετε, θα είστε ηθικός αυτουργός της δήλωσης άνδρα των ΜΑΤ, σε εμένα προσωπικά, που ισοδυναμεί με στοχοποίηση βουλευτών από την Αστυνομία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!