
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προγραμματίζει νέα συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για την επόμενη εβδομάδα. παρά το γεγονός ότι μόλις χθες 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η προηγούμενη που διήρκεσε μάλιστα περίπου τρεις ώρες.
Ο λόγος της νέας σύγκλησης όπως μας λένε από το Μέγαρο Μαξίμου οφείλεται στο γεγονός ότι η ατζέντα των θεμάτων ήταν και είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
«Αν τα κουβεντιάζαμε όλα χθες δεν θα μας έφθαναν ούτε δέκα ώρες» όπως μας τονίζουν χαρακτηριστικά.
Με αυτό το σκεπτικό, το Υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να συνεδριάσει και πάλι την ερχόμενη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί με αντικείμενο τα επικείμενα επιπλέον νομοσχέδια που θα καταθέσει στη Βουλή η κυβέρνηση το προσεχές χρονικό διάστημα.
Σημειώνουμε απλώς ότι το πιθανότερο είναι να συνεδριάσουν τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και τρίτη φορά μέσα στο μήνα, εκεί προς τα Χριστούγεννα, ώστε να τεθούν επί τάπητος οι επικείμενες δράσης του 2021.